Nieuws & Bijzondere Menu's

De deur is open.... vanaf nu iedere dag geopend vanaf 11.00 uur !

Er is een uitgebreide lunchkaart, met diverse broodjes, salades en warme gerechten. Ook voor koffie met gebak of een borrel met een borrelplank kunt u hier terecht. U kunt genieten van diverse vis- en vleesspecialiteiten, diverse seizoensspecials, een wandeling door de kaart, of aan de chefstable exclusief genieten van het uitzicht op de KOPA oven.

MAANDAG T/M ZONDAG VANAF 11.00 UUR voor: Koffie met gebak, lunch, borrel en diner.

De stoep voor de deur is helaas opengebroken, omdat het Marktplein wordt heringericht, wordt opgeknapt en opnieuw wordt bestraat. Maar wij zijn wel bereikbaar en gewoon geopend! Tot straks!

PAASDAGEN 2018

Op zondag 1 april en maandag 2 april zullen wij vanaf 13.30 uur een Paas High Tea en/of Paas High Wine serveren.

De Paas High Tea bestaat uit de volgende items: Chocolade brownie /Muffin / Engselse scones met halfgeslagen room en jam / Creme Brulee Mini tompouce en soesje / Mini sandwiches met gerookte zalm, tonijnsalade, serannoham en eiersalade / Wraps met kip, rosbief en sellerijsalade, roomkaas en ham / Allerlei soorten paaschocolade en paaskoekjes / Mini bladerdeeghapjes / Advocaatje slagroom / Diverse theesoorten.

De Paas High Tea kost 21,50 euro per persoon

De Paas High Wine bestaat uit 3 rondes en uit de volgende items: - Een glas prosecco bij de ontvangst 1- Een glas rose met crostini met ham en eiersalade, carpaccio en brie - Een glas wit met een gepocheerd ei, gerookte zalm en Hollandaise saus (Let op: deze twee rondes horen bij elkaar) 2- Een glas rood met duet van lam: lamsrollade en lamskotellet 3- Een glas dessertwijn met een appeldessert

De Paas High Wine kost 29,50 euro per persoon

Er wordt ook een 3-gangen-Paas-menu geserveerd, maar uiteraard is er ook gewoon onze lunchkaart en a la carte kaart.


Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

©2003 KnaapSystems Inc